Στο κέντρο φροντίδας ERICSON οι εφαρμογές γίνονται αποκλειστικά με εξωτερικό τρόπο. Με βάση εκχυλίσματα εμβρυακά, πλακούντα ή αμνιακού υγρού, μπορούν και θεραπεύουν με μεγάλη αποτελεσματικότητα τα κατεστραμμένα δέρματα (ουλές, ρυτίδες, αφυδάτωση, κ.λπ.). Το Κέντρο Φροντίδας Ericson γνώρισε σύντομα μεγάλη επιτυχία και προσέλκυσε τις προσωπικότητες Jet-Set του Παρισιού (γνωστοί καλλιτέχνες, συζύγους πολιτικών ή επιχειρηματιών).

Η εταιρεία ΕRICSON, ειδικός στον τομέα των καλλυντικών, επιδίδεται σε σειρά δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με την προβολή και προώθηση των προϊόντων της, όπως οι συνεντεύξεις τύπου, τα συνέδρια, σύνταξη τεχνικών εγχειριδίων και εγχειριδίων χρήσης, κ.λ.π. Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων αυτών, εργοδοτεί συχνά ειδικούς του γλωσσολογικού τομέα, όπως οι μεταφραστές και διερμηνείς, οι οποίοι εγγυώνται την άρτια διεκπεραίωση τους.

Σύνδεσμος : www.ericson-laboratoire.com

Επαγγελματική διερμηνεία για συνέδρια, ημερίδες και επαγγελματικές επισκέψεις. Μεταξύ άλλων διπλωμάτων έχω διπλώματα του Πανεπιστημίου της Σορβόννης στο Παρίσι, του Πανεπιστημίου της Νιρεμβέργης στην Γερμανία, από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα και σεμινάρια από το Κορνέλ της Νέας Υόρκης.  Βασισμένος στην πολύχρονη εμπειρία έχω μεταφράσει, διερμηνεύσει και κάνει ντουμπλάρισμα για διαφημιστικά και επικοινωνιακά σποτ για αρκετές από τις Γαλλικές, Γερμανικές και Αμερικανικές  εταιρίες καλλυντικών, τράπεζες και πιστωτικούς οργανισμούς. Οι γλώσσες διερμηνείας μετάφρασης και ντουμπλαρίσματος για την φωνή είναι ελληνικά γαλλικά αγγλικά γερμανικά. Πόλεις Παρίσι, Βερολίνο, Νέα Υόρκη, Λοζάννη, Λονδίνο και αλλού.